0243/2022 - Characteristics associated with the consumption of unprocessed or minimally processed and ultraprocessed foods by adolescents in a brazilian metropolitan region
Características associadas ao consumo de alimentos in natura ou minimamente processados e ultraprocessados por adolescentes em uma região metropolitana brasileira
Author:
• Daiene Rosa Gomes - Gomes, D. R. - <daiene.gomes@ufob.edu.br>ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1831-1259
Co-author(s):
• Edson Theodoro dos Santos-Neto - Santos-Neto, E.T - <edsontheodoro@uol.com.br>ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7351-7719
• Danila Soares de Oliveira - Oliveira, D.S. - <danila.soares1917@gmail.com>
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1531-7425
• Mússio Pirajá Mattos - Mattos, M. P. - <mussio.mattos@ufob.edu.br>
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8792-5860
• Luciane Bresciani Salaroli - Salaroli, L. B. - <lucianebresciani@gmail.com>
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1881-0306