1619/2011 - Profile of Food choice of rice and on eating away from home at a restaurant serving buffet-by-weight
Perfil da escolha alimentar de arroz e feijão na alimentação fora de casa em restaurante de bufê por peso
Author:
• Alline Gouvea Martins Rodrigues - RODRIGUES, A. G. M. - Florianópolis, SC - Universidade Federal de Santa Catarina - <allinegr@gmail.com>Co-author(s):
• Rossana Pacheco da Costa Proença - Proença, R.P.C - Universidade Federal d - <rossanacosta50@gmail.com>ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6149-8752
• Maria Cristina Marino Calvo - Maria Cristina Marino Calvo - Florianópolis, Santa Catarina - Universidade Federal de Santa Catarina - <mcmcalvo@ccs.ufsc.br>
• Giovanna Medeiros Rataichesck Fiates - FIATES, G. M. R. - Universidade Federal de Santa Catarina - <gifiates@ccs.ufsc.br>
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7830-1215